2015-04-11 02:09:22
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Επέστρεψε μετά από ένα μήνα και κατά την είσοδό του στο παρκέ του ΣΕΦ χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει αφήσει πλέον στην άκρη τον τραυματισμό του και έδειξε αρκετά καλά κόντρα στη Νίζνι στην τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Θρύλου μίλησε στο "gavros.gr" και τόνισε για τον ώμο του πως «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι δεν ένιωσα καθόλου πόνο.

Οπότε αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά. Το θέμα είναι πως κάνω προπόνηση εδώ και μερικές ημέρες σε έντονο βαθμό και ετοιμάστηκα δυνατά για σήμερα. Και για αυτό ήμουν γεμάτος αυτοπεποίθηση και περίμενα πως και πως να παίξω».

Η Νίζνι δυσκόλεψε τους ερυθρόλευκους με τον Πέτγουεϊ να σχολιάζει πως «Έπαιξαν καλά και αυτοί. Ειδικά ο τρόπος που κινούσαν την μπάλα και γενικότερα έπαιξαν πολύ καλά όλοι μαζί. Οπότε, ευτυχώς όταν έπρεπε η άμυνα μας ήταν κυρίαρχη και έτσι πήραμε τη νίκη».


Όσο για την συνέχεια; Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «Δεν ξεκουραζόμαστε καθόλου. Έχουμε προπόνηση το Σάββατο. Οπότε δεν σταματάμε ποτέ και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Αλλά με όποιον και να παίξουμε στην συνέχεια στην Ευρωλίγκα θα είναι μία πολύ δυνατή σειρά, αφού και οι δύο ομάδες (Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) παίζουν αρκετά καλά.Είναι πολύ ταλαντούχες ομάδες και θα δούμε τι θα γίνει εκεί».

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα αγωνιστεί στη Βαρκελώνη και ο Πέτγουεϊ υποστήριξε ότι «Παντού και όπου και να παίξουμε για μας το «κλειδί» είναι η άμυνα μας. Οφείλουμε να σπρώχνουμε μέσω της άμυνας μας τον αντίπαλο στο λάθος και να τους κάνουμε την ζωη δύσκολη αναφορικά με το σκοράρισμα τους. Πρέπει οι... επαφές μας να είναι δυνατές. Αυτός εξάλλου είναι και ο τρόπος που θέλουμε με όλους να αγωνιζόμαστε. Να τους βγάζουμε εκτός ρυθμού και να μην τους αφήνουμε να παίζουν το...στιλ τους στην επίθεση».

Τέλος αναφέρθηκε και για τους τραυματίες του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη και Οθέλο Χάντερ, για τους οποίους είπε «Πιστεύουμε και ελπίζουμε να επιστρέψουν και οι δύο τους στην Ισπανία. Ελπίζουμε ότι θα είναι 100% έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια και επιτέλους να είμαστε όλοι μαζί σε ένα παιχνίδι σε αυτήν την Ευρωλίγκα. Αυτή θα είναι και η κατάλληλη στιγμή για το καταφέρουμε αυτό, δηλαδή να έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους και ελπίζουμε πως αυτό θα συμβεί. Το εύχομαι πραγματικά όλοι να επιστρέψουν πίσω γρήγορα και να είναι 100% έτοιμοι για να κερδίσουμε στην Ισπανία».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ