2015-04-22 01:50:13
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ... ΠΟΛΕΜΟ!
Ο Ολυμπιακός προηγείται πλέον με 2-1 της Μπαρτσελόνα, στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα σύμφωνα με το Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι ερυθρολευκοι απέχουν πλέον μόλις μία νίκη από το Final Four της Μαδρίτης, με τον προπονητή τους να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, αλλά και να επιχειρεί να... διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους, εν όψει του τέταρτου ματς (23/04, 22.00) και πάλι στο ΣΕΦ. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να είναι έτοιμοι να... πολεμήσουν, για να «καθαρίσουν» τη σειρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τη νέα νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα: «Καλησπέρα! Είναι πολύ μεγάλη νίκη αυτή, επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να κερδίσουμε, άλλαξαν τα δεδομένα μετά το «διπλό» στη Βαρκελώνη. Ελέγξαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε
. Είχαμε κενά, αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι, δεν μπορείς να έχεις το απόλυτο. Είναι σημαντική νίκη, αλλά έχουμε ακόμα ένα ματς. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πολεμήσουμε μεθαύριο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έσπρωξε την ομάδα και τον ευχαριστούμε για αυτό, ήταν πολύ σημαντικό πως τον είχαμε μαζί μας. Οι παίκτες μας έδειξαν ετοιμότητα σε ένα δύσκολο αγώνα, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, όμως, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και στο επόμενο».

Για τους παίκτες του κι αν ξεχωρίζει κάποιον: «Όλοι όσοι μπήκαν πρόσφεραν, άλλος είχε ασίστ, άλλος ριμπάουντ. Το πιο σημαντικό ήταν η ομαδικότητα κι αυτό το είχαμε σήμερα (21/04). Όλοι βοήθησαν. Ποιος θα βάλει τους πόντους δεν με ενδιαφέρει, σημασία έχει να προσφέρουν όλοι κι αυτό το έκαναν οι παίκτες μου».

Για το τέταρτο ματς, και πάλι στο ΣΕΦ, κι αν θα είναι έτοιμοι πνευματικά: «Προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε, έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου, μπαρουτοκαπνισμένους και με αγωνιστικές δυνατότητες να σπρώξουν την ομάδα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ