2015-05-07 22:46:15
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ FINAL 4!»
Χωρίς άγχος θα παραταχθεί ο Υδραϊκός στον ημιτελικό του Κυπέλλου πόλο ανδρών, σύμφωνα με τον Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει... ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον Υδραϊκό η πρόκριση στην τελική φάση του Κυπέλλου πόλο ανδρών τόνισε ο Αντώνης Βλοντάκης, στις δηλώσεις του ενόψει του ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό (Παρασκευή 8/5 - 17.30).

Ο έμπειρος πολίστας στάθηκε στο ότι το ματς που θα δώσει η ομάδα του είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αλλά και στο ότι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, εφόσον ήδη υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο.

«Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη χαρά το Φάιναλ φορ. Για κάποιος αθλητές μας είναι η πρώτη τους φορά. Δεν τρέφουμε αυταπάτες, ότι μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο. Είναι ένα Φάιναλ φορ, όπου ο νικητής έχει ήδη βγει και τον ξέρουμε όλοι. Πάμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι, να περάσουμε καλά και ότι προκύψει. Δεν ξέρω τι θα δείξουμε μέσα στο παιχνίδι, ούτε τι θα δείξει ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα πάμε σεμνά και ταπεινά στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο προκύψει. Δεν έχουμε άγχος να μας βαραίνει, θα προσπαθήσουμε απλά να παίξουμε το πόλο που ξέρουμε και έχουμε παίξει όλη τη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ