2015-05-12 10:42:08
Φωτογραφία για ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΛΕΙ... ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ!
Ομάδα από τη Νότια Αφρική που έχει ιδιοκτήτες δύο Έλληνες ομογενείς έχει στο... στόχαστρό της για τον πάγκο της τον Τάκη Λεμονή!

Οι Mpumalanga Black Aces, που έχουν ως έδρα την πόλη Bedfordview, αν και ομάδα από τη Νότια Αφρική έχει άρωμα... Ελλάδας. Ιδιοκτήτες της είναι δύο Ελληνες ομογενείς, τα αδέλφια Μάριος και Γιώργος Μόρφου, οι οποίοι την αγόρασαν το 2004 και διατηρούν από τότε τα ηνία της. Πρόκειται για πετυχημένους επιχειρηματίες στη Νότια Αφρική αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές, που ασχολήθηκαν με τα διοικητικά μόλις σταμάτησαν την ενεργό δράση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Τα δύο αδέλφια είναι συνέταιροι στις επιχειρήσεις που κληρονόμησαν από τον πατέρα τους Λίο Μόρφου, παλιό παράγοντα των Black Aces. Έχουν μάλιστα προσθέσει στο έμβλημά της την φράση «Δόξα σοι ο Θεός» που αποτελεί ένα τάμα των ιδιοκτητών της στην μνήμη του πατέρα τους. Έχοντας ιστορία 76 ετών (ιδρύθηκε το 1937), οι Black Aces είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες ομάδες της Νοτίου Αφρικής, με πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις και φανατικό κοινό.


Περνώντας στο... σήμερα οι Black Aces είναι στην διαδικασία του να κλείσουν τον επόμενο προπονητή τους. Στην τελική τους λίστα είναι οι Τάκης Λεμονής, Μιγκέλ Γκαμόντι και Μουχσίν Ερτουγκάλ. Μάλιστα τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και άλλων ομάδων έχει όλα τα φόντα να αναλάβει τον σύλλογο.

Οι ιθύνοντες των Black Aces πάντως τόνισαν πως θα ανακοινώσουν τον νέο τους τεχνικό -εφόσον όλα πάνε καλά- την Τρίτη.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ