2015-05-17 17:48:06
Φωτογραφία για Εφυγε ο Απολλωνιστής Μιχάλης Κάνιστρας
Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 χρονών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ένας μεγάλος Απολλωνιστής, ο Μιχάλης Κάνιστρας. Αφησε την τελευταία του πνοή χθες, αφού τους... τελευταίους μήνες πολέμησε γενναία και η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχκείκων.

Ο χαμός του Μιχάλη Κάνιστρα συγκλόνισε τη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και σκόρπισε απέραντη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους (στον αδελφό του Γιώργο, που έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Απόλλωνα, στην αδελφή του Βάσω και στο σύζυγό της Λουκά, στα ανίψια του) και στους πολλούς φίλους του.

Ο Μιχάλης Κάνιστρας που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο και εργαζόταν στον ΟΤΕ απ΄ όπου και είχε συνταξιοδοτηθεί, ήταν από μικρό παιδί στον Απόλλωνα. Η γειτονιά του ήταν στα Ζαρουχλέικα, αλλά πήγαινε στο Γ΄ Γυμνάσιο (Βουδ) και έγινε Ψηλαλωνίτης, μαζί με άλλα παιδιά συμμαθητές και φίλους του.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην παιδική ομάδα του Απόλλωνα τέλη δεκαετίας ΄50, με τον Μίμη Τζένο και τον Νίκο Κανελλόπουλο και μετά στην ανδρική ομάδα με Ν. Καλογερόπουλο, Σ. Πεφάνη, Στάθη Βέργο, Γ. Λογγίνο, Α. Ανδριόπουλο, Φίλιππα Κονιδάρη, Π. Βουρνά, Τ. Παπγεωργίου, Σ. Ζησιμάτο, Μάρκο Καπετανάκη, Χάρη Μαλεβίτη, Αρη Καρατζά, Αντώνη Λαμπρόπουλο, Ανδρέα Λαμπρόπουλο, Α. Κολλυρόπουλο, Γιάννη Μανωλόπουλο, Μάκη Βουτσινά, Παύλο Τσάπαλο κ.ά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ