2015-05-17 22:14:07
Φωτογραφία για Μήνυμα συμπαράστασης και ευχές από τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών: «Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις»
Τις ευχές του για επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που αρχίζουν αύριο, εκφράζει με μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, δηλώνοντας ταυτόχρονα τη συμπαράσταση της... δημοτικής αρχής στον αγώνα των υποψηφίων μαθητών και τις οικογένειές του.

«Οι ευχές, οι σκέψεις και η καρδιά μας είναι κοντά σας», τονίζει μεταξύ άλλων ο Σ.Δανιηλίδης στην επιστολή που απέστειλε στους τελειόφοιτους των λυκείων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, και προσθέτει: «Το σθένος και η επιμονή σας να διεκδικήσετε τη θέση της επιλογής σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».

Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη στους υποψηφίους και τις οικογένειές τους αναφέρει τα εξής:

«Σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο εξαιτίας των συνεπειών της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που ταλανίζουν τις ελληνικές οικογένειες τα τελευταία χρόνια, καλείστε εσείς, οι τελειόφοιτοι μαθητές μας, να σκεφτείτε σοβαρά και προσεκτικά και να πάρετε ρεαλιστικές και συνετές αποφάσεις για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας μέλλον.


»Και είναι πράγματι κρίσιμες οι στιγμές, αφού η συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί τον πρώτο, ουσιαστικό και συγχρόνως ελπιδοφόρο αγώνα σας.

»Οι ευχές, οι σκέψεις και η καρδιά μας είναι κοντά σας, όπως δίπλα σας προσπαθούσαμε να βρισκόμαστε πάντοτε, σε κάθε βήμα της σχολικής σας ζωής, φτιάχνοντας καινούργια και όμορφα σχολεία με σύγχρονους χώρους εργαστηρίων, αθλητισμού και πολιτισμού, αναβαθμίζοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιουργώντας νέες συνθήκες μάθησης, κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησης για τους νέους μας.

»Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι οι εξετάσεις αποτελούν ένα πρώτο καθοριστικό σταυροδρόμι για την εξέλιξη της μετέπειτα διαδρομής σας. Σας διαβεβαιώνουμε, όμως, ότι δεν θα είναι το μοναδικό στη ζωή σας.

»Το σθένος και η επιμονή σας να διεκδικήσετε τη θέση της επιλογής σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ακόμη και παρά τα μειονεκτήματα που αυτή παρουσιάζει στη χώρα μας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Τον ίδιο έπαινο επιβάλλει και η προσπάθεια που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια με την ασταμάτητη μελέτη, τη σκληρή δουλειά και την εστίαση στους στόχους σας. Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι αγωνιούν για εσάς και εύχονται η ζωή να ανταμείψει τους κόπους σας.

»Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, εμείς θα είμαστε πάντοτε περήφανοι για τα άξια παιδιά που μεγαλώνουν στον τόπο μας και ευχόμαστε όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιηθούν.

»Δικό μας όνειρο είναι να ανοίξετε χωρίς δισταγμό τα φτερά σας και να στρέφετε πάντοτε το ενδιαφέρον σας σε ορίζοντες που εσείς θα επιλέγετε, εκπληρώνοντας κάθε σας επιθυμία, σε μια ζωή γεμάτη υγεία, αγάπη, κοινωνική ευαισθησία, ηθικές αξίες και τολμηρές πρωτοπορίες. Καλή επιτυχία».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ