2015-05-18 02:05:05
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο δύο κατάδικοι για βιασμούς - Δέχτηκαν επίθεση μέσα στις φυλακές
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής δύο κατάδικοι των κεντρικών φυλακών στη Λευκωσία με σοβαρά τραύματα από ξυλοδαρμό Πρόκειται για έναν ιερέα και έναν πρώην ΕΠΥ (Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης) της Εθνικής Φρουράς. Και οι δύο εκτίουν ποινές φυλάκισης για βιασμούς. Ο ιερέας βίασε την ανιψιά του την οποία φιλοξενούσε σε τροχόσπιτο και ο πρώην στρατιωτικός βίαζε τις δύο κόρες του.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο ιερέας , απευθυνόμενος σε άλλους κατάδικους των πτερύγων 1 και δύο είπε ότι είναι προτιμότερο να βιάζει κάποιος παιδιά και γυναίκες παρά να πουλάει ναρκωτικά. Με την άποψη του συμφώνησε και ο άλλος κατάδικος και πρόσθεσε ότι οι μισοί συγκατάδικοι του χρειάζονται κρέμασμα. Φέρεται να κομπάζει και για το ότι είχε σεξουαλική επαφή με νεαρό κρατούμενο.

Οι συγκατάδικοι τους μετά το μεσημεριανό φαγητό του απομόνωσαν και του έδειραν προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα
. Παρενέβησαν οι δεσμοφύλακες και απέτρεψαν την επέκταση των επεισοδίων ενώ κλήθηκε και η αστυνομία να ερευνήσει το περιστατικό. Τέσσερις κατάδικοι που κατονομάστηκαν από τους δύο βιαστές , ως αυτοί που τους επιτέθηκαν τέθηκαν σε απομόνωση μέχρι να εξεταστεί η υπόθεση, ενώ οι δύο ξυλοκοπηθέντες μετά την επιστροφή τους στη φυλακή από το νοσοκομείο θα τοποθετηθούν σε άλλη πτέρυγα. Εν τω μεταξύ κατάδικοι άλλων πτερύγων προχώρησαν σε συλλογή υπογραφών δηλώνοντας πως δεν δέχονται τους βιαστές στα κελιά τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιερέας δεν έχει αποσχηματισθεί και συνεχίζει να φοράει ράσα και να λειτουργεί στην εκκλησία της φυλακής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ