2015-05-26 00:14:06
Φωτογραφία για Το Εργοστάσιο Σοκολάτας της ΔΕΘ ''μετακομίζει'' Αθήνα
Στην Αθήνα θα βρίσκεται από τον Οκτώβριο το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας της ΔΕΘ-Helexpo AE, το οποίο προσέλκυσε τους προηγούμενους μήνες χιλιάδες επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη υπάρχει ζήτηση για μεταφορά του και σε άλλες πόλεις, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της εταιρείας Τάσος Τζήκας, μιλώντας σε εκδήλωση του χρηματοοικονομικού πολυσυνεδρίου "Money Show Thessaloniki".

O ίδιος προανήγγειλε ότι η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo θα συζητήσει με την αντίστοιχη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) για τη δημιουργία σημείου μετεπιβίβασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι εκθέτες και οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Πρόσθεσε ότι η επισκεψιμότητα σε όλες τις εκθέσεις που διοργανώνει η εταιρεία προσέγγισε πέρυσι το ένα εκατομμύριο άτομα.

Ο κ. Τζήκας μίλησε στην καταληκτική εκδήλωση του Money Show, όπου συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές των σημαντικότερων παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Σημείωσε, τέλος, ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται να αποκτήσει μόνιμο ετήσιο φόρουμ, το οποίο θα δίνει τις αναπτυξιακές κατευθύνσεις της πόλης και θα θίγει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ