2015-06-05 11:42:17
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ... ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΚΑΡΙΓΙΟ! *VIDEOS*
Στην πιθανώς τελευταία του παράσταση με την Εστουδιάντες ο Καρίγιο πέτυχε δύο γκολ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας και εκείνος... δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πολύ καλή πρότασή του στην Εστουδιάντες για τον Γουίδο Καρίγιο και σήμερα αναμένεται να τελειώσει το θέμα οριστικά... είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα (ισπανικό, ιταλικό ή αγγλικό), ενώ και τα ΜΜΕ από την πατρίδα του γράφουν ότι αν έρθει στην Ελλάδα θα... χαθεί. Την ίδια στιγμή η Ίντερ εμφανίζεται να έχει κάνει την ίδια πρόταση με τους νταμπλούχους Ελλάδας για τον παίκτη.

Στην, ίσως, τελευταία του παράσταση με τους «φοιτητές», ο 24χρονος επιθετικός από τη Μαγδαλένα σκόραρε δυο φορές εις βάρος της Ντεπορτίβο Σανταμαρίνα για το Κύπελλο Αργεντινής (2-1 για την Εστουδιάντες).

Πρόκειται για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας που κάνει κουμάντο ο Χουάν Βερόν και όπως είναι λογικό ο κόσμος δεν θέλει να τον δει να φεύγει, όσο κι αν ξέρει ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Εκτός από stading ovation, ο Καρίγιο άκουσε τον κόσμο να φωνάζει: «Μη φεύγεις, μη φεύγεις», ενώ ο ίδιος δάκρυσε σρτο δεύτερό του γκολ.

Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ