2012-05-05 19:55:15
Φωτογραφία για Το ερωτικό φάουλ του Γιουσέιν Μπολτ που εξόργησε τους Τζαμαικανούς!
Οι Τζαμαϊκανοί είναι περήφανοι για τον Γιουσέιν Μπολτ και τις επιτυχίες που φέρνει στη χώρα τους, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν ένα λόγο να είναι θυμωμένοι και απογοητευμένοι μαζί του.

Ο λόγος είναι η γυναίκα που έχει επιλέξει να έχει στο πλευρό του ο διάσημος σπρίντερ. Η 28χρονη Λούμπιτσα Σλόβακ είναι λευκή και αυτό έχει κάνει έξαλλους πολλούς συμπατριώτες του Μπολτ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι συμπατριώτες του παγκόσμιου ρέκορντμαν φοβούνται ότι η όμορφη ξανθιά θα... φάει τα λεφτά του Μπολτ και θα τον εγκαταλείψει! Και εύχονται να βάλει μυαλό και να παντρευτεί μια όμορφη, μαύρη Τζαμαϊκανή.

Ο Γιουσέιν, βέβαια, φαίνεται να υπακούει μόνο στις διαταγές της καρδιάς του και όχι στις παραινέσεις των συμπατριωτών του. Δηλώνει ερωτευμένος με τη Λούμπιτσα, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας και κατάγεται από τη Σλοβακία.

Το μόνο που έχει να κάνει για να κατευνάσει τα πνεύματα είναι να χαρίσει στη Τζαμάικα κι άλλα ολυμπιακά μετάλλια. Τότε, μάλλον, οι Τζαμαϊκανοί θα ξεχάσουν τη λευκή σύντροφό του.

newsbeast.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα μωρά λατρεύουν τη μουσική
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα μωρά λατρεύουν τη μουσική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ