2015-06-24 12:34:18
Φωτογραφία για Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ... ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ!
Μία σειρά από καταδικαστικές αποφάσεις για την Σπόρτινγκ ανακοίνωσαν τα αρμόδια πορτογαλικά όργανα, γεγονός που επιβαρύνει τη θέση της σε σχέση και με την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα.

Το αρμόδιο δικαστικό όργανο εξέθεσε την Τρίτη ανεπανόρθωτα την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για διοικητικές υποθέσεις αλλά και για περιπτώσεις πρώην παικτών της. Αθώωσε τους πρώην παράγοντες της ομάδας, Γοδίνιο Λόπες, Λουίς Ντούκουε, Νόμπρε Γουέδες και Κάρλος Φρέιτας για καταγγελίες και μηνύσεις σε βάρος τους από την πορτογαλική ομάδα. Η Σπόρτινγκ θα πρέπει τώρα να πληρώσει όλα τα έξοδα της διαδικασίας και έχει και δέκα ημέρες περιθώριο να κάνει έφεση για την υπόθεση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η... διαμάχη της Σπόρτινγκ ήταν και με παίκτες. Ειδικότερα με τους Μαράτ Ιζμαϊλοφ, Χεφρέν και Αλμπέρτο Ροντρίγκες. Η Σπόρτινγκ τους είχε προσάψει μία σειρά από... παραβιάσεις των όρων των συμβολαίων τους. Οι υποθέσεις αυτές... έτρεχαν από τον περασμένο Οκτώβριο. Από όλες αυτές τις περιπτώσεις η πιο... οικονομική για τους Ίβηρες είναι αυτή του Ροντρίγκες. Θα δώσει 836.000 ευρώ στον παίκτη και 492.000 στην εταιρεία του Μέντες, την Gestifute, που είχε το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη.


Όλα αυτά ευνοούν για τα καλά τον Μάρκο Σίλβα. Οι αρνητικές αυτές εξελίξεις δημιουργούν πρόσθετη πίεση στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και ενώ ήδη ο πρόεδρός της, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, έχει δεχθεί πολλά... πυρά από το Δ.Σ. της ομάδας επειδή δεν έχει λυθεί ακόμα και τυπικά η συνεργασία του συλλόγου με τον 38χρονο τεχνικό, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ