2015-06-25 00:46:10
Φωτογραφία για Ρατσιστική επίθεση σε 3χρονο κορίτσι: Δεν μπορείς να είσαι η πριγκίπισσα Έλσα γιατί είσαι μαύρη...
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ρατσιστική επίθεση σε βάρος ενός τρίχρονου κοριτσιού Αβορίγινα κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης στη Μελβούρνη.

Το παιδί μαζί με τη μαμά του είχαν πάει σε θέατρο της περιοχής να παρακολουθήσουν παράσταση με την πριγκίπισσα Έλσα που είναι η αγαπημένη ηρωίδα της μικρής Σαμάρα. Το κοριτσάκι φορούσε τη στολή της πριγκίπισσας της Ντίσνεϋ και περίμενε με την μαμά της στην ουρά για τα εισιτήρια.

Τότε, γύρισε προς το μέρος της μια μητέρα, που επίσης περίμενε στην ουρά μαζί με τις δύο κόρες της και είπε στη Σαμάρα ότι δεν μπορεί να φοράει τη στολή της πριγκίπισσας Έλσας επειδή είναι ...μαύρη, με την μικρή της κόρη να συμπληρώνει ότι «οι μαύροι είναι άσχημοι».

Το τρίχρονο κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα και η μητέρα της προσπαθούσε να τη συνεφέρει.  Η ιστορία αυτή δημιούργησε ένα τρομερό κύμα συμπαράστασης με γράμματα και μηνύματα αγάπης να καταφθάνουν στο σπίτι της μικρής.

Όμως, η καλύτερη έκπληξη ήρθε από την πρωταγωνίστρια του σόου Meghan Hope, που η μικρή δεν παρακολούθησε ποτέ. Η ίδια η «πριγκίπισσα Έλσα» έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στη Σαμάρα λέγοντας της πως «η Ντίσνεϋ δεν έχει να κάνει με διακρίσεις, αλλά με το να πιστεύεις στα όνειρά σου και να ζεις σε έναν κόσμο, όπου τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ