2015-06-27 21:00:26
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠτΔ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ
Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει αύριο Κυριακή, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Η συνάντηση που θα διεξαχθεί μετά από αίτημα του προέδρου της Ν.Δ. έχει οριστεί για τις 13:00.

Εν τω μεταξύ, με πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ετοιμάζεται να απαντήσει η Ν.Δ. στην κίνηση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Μετά από πολύωρη συζήτηση σε ανώτατο επίπεδο, η Ν.Δ. με την πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει, επιχειρεί να μπλοκάρει τη συζήτηση που γίνεται στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα. Η κίνηση κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε στην παρούσα φάση, να καθυστερήσει το δημοψήφισμα.

Με την υποβολή της πρότασης, θα σταματήσει η συζήτηση στη Βουλή για το δημοψήφισμα και θα ξεκινήσει η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Την ίδια ώρα, ''Το Ποτάμι'' με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα σενάρια που διακινούνται περί κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ