2015-07-14 08:55:14
Φωτογραφία για Outdoor οθόνες ψηφιακής σήμανσης από την LG
Η LG Electronics παρουσίασε τις Outdoor οθόνες LG XF2B, που χάρη στην υψηλή τους φωτεινότητα, είναι ιδανικές για προβολή δυναμικού ψηφιακού περιεχομένου σε πολλούς και διαφορετικούς εξωτερικούς χώρους. Οι λύσεις Outdoor digital signage LG XF2B προσφέρουν σταθερή εικόνα υψηλής ποιότητας, ακόμα και σε συνθήκες έντονου φυσικού φωτός, είναι ενεργειακά αποδοτικές, μειώνοντας δραστικά τα κόστη λειτουργίας, ενώ έχουν κομψό και λεπτό σχεδιασμό, για να ενσωματώνονται αρμονικά σε κάθε χώρο. Οι επαγγελματικές οθόνες εξωτερικού χώρου της LG διαθέτουν πάνελ IPS 55 ιντσών, ανάλυσης Full HD (1920×1080), αλλά και την πιο φωτεινή απόδοση εικόνας για απεικόνιση ανώτερης ποιότητας, με μικρότερο δείκτη φωτεινότητας τα 2,250 cd/m2 (ή 2.250 nits) και μεγαλύτερο τα 2,700 cd/m2 (ή 2.700 nits).

Η εξωτερική επικάλυψη της οθόνης ενισχύει τη σταθερότητά της και την προστατεύει από τη σκόνη, τα μικροσωματίδια, την υγρασία και άλλες αντίξοες συνθήκες, ενώ απορροφά την ηλιακή αντανάκλαση, προσφέροντας πεντακάθαρες εικόνες –τόσο κάθετης όσο και οριζόντιας προβολής– με μοναδική ευκρίνεια από οποιαδήποτε γωνία θέασης
. Χάρη στον αισθητήρα θερμοκρασίας, οι επαγγελματικές οθόνες εξωτερικού χώρου της LG έχουν μεγαλύτερη αντοχή και στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, με κανονική λειτουργία από 0°C έως 50°C. Οι επαγγελματικές Outdoor οθόνες LG XF2B είναι επιπλέον εξοπλισμένες με τεχνολογία πάνελ M+ για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας έως και 31% μικρότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με ένα πάνελ RGB. Ο κομψός τους σχεδιασμός και το μικρό πάχος της οθόνης, κάνει την εγκατάστασή τους ακόμα πιο εύκολη και ομαλή, ενώ η συντήρησή τους είναι απλούστερη και οικονομικότερη, χάρη στη λειτουργία ειδοποιήσεων και διόρθωσης εξ’ αποστάσεως, μέσω ειδικού λογισμικού.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ