2015-07-16 16:32:12
Φωτογραφία για Μπήκαν τα μεγάλα μέσα: O Καραμανλής τελειώνει τον Καμμένο...
Η αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ και οι συνεχείς επιθέσεις του Μειμαράκη Την προηγούμενη Κυριακή , μέσα στην παραζάλη του 62% του «όχι», λίγοι πρόσεξαν μία αναφορά του Πάνου Καμμένου στο δημόσιο διάγγελμα του. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, πανηγυρίζοντας για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προσπάθησε να βάλει στο κάδρο του «παλιού» και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, λόγω της δημόσιας δήλωσης του λίγες μέρες πριν, όπου μεταξύ άλλων είχε πει πως «όσοι καλοπροαίρετα θεωρούν πως ενισχύουν την διαπραγματευτική θέση της χώρας ψηφίζοντας όχι σφάλλουν. Και σφάλλουν σοβαρά» .

Ο Καμμένος όπως αποδείχτηκε βιάστηκε. Ο Καραμανλής «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις» δικαιώθηκε από την εξέλιξη των γεγονότων και ο Καμμένος εκτέθηκε, ψηφίζοντας τελικά αυτό που κατήγγειλε εδώ και 5 χρόνια.

Τον Καραμανλή όμως τον ενόχλησε σφόδρα αυτή η αναφορά. Γιατί εκτός των άλλων , είναι κοινό μυστικό, πως τα χρόνια που προηγήθηκαν, στις μεγάλες κόντρες Σαμαρά - Καμμένου, ο Καραμανλής προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες για να μην διαρραγεί οριστικά αυτό που ένωνε τον πρώην υπουργό του με την κεντροδεξιά, παρά το γεγονός ότι είχε κάθετες αντιρρήσεις για την πολιτική του και την φρασεολογία του. Αυτό πλέον δεν υπάρχει. Και είναι βέβαιο.


Οι παρατηρητικοί θα έχουν διαπιστώσει πως ο Βαγγέλης Μειμαράκης, σε κάθε αναφορά του βάζει στο κάδρο της κυβέρνησης και του ναυαγίου των διαπραγματεύσεων και τον Πάνο Καμμένο. Και αυτό είναι με εντολή Καραμανλή, ο οποίος φαίνεται να έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο... ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο... ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ