2015-07-21 09:17:30
Φωτογραφία για ΜΕ... ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ «3αρι» ΚΑΙ «4αρι» Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Από τη στιγμή που o Στράτος Περπέρογλου καταλήγει στην Μπαρτσελόνα, στον Ολυμπιακό ψάχνουν τις εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους. 

Ναι μεν οι μέχρι τώρα κινήσεις είναι εντυπωσιακές, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Ντάνστον, Σλούκας, Πέτγουεϊ, Ντάρντεν και Λαφαγιέτ! 

Δηλαδή το θέμα είναι και... ποσοτικό! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δύο ακόμη παίκτες. Ένα "3αρι" και ένα "4αρι", πέρα από ίσως κάποιες προσθήκες... μέλλοντος.

Οι παίκτες που έχουν προταθεί είναι αρκετοί αλλά ο Ολυμπιακός κινείται με μεγάλη μυστικότητα. Το γεγονός ότι ο Σφαιρόπουλος είναι ακόμα στις ΗΠΑ μάλλον λέει... πολλά! 

Ας μείνουμε όμως  στα δεδομένα Οι ερυθρόλευκοι θέλουν έναν τρίτο σμολ-φόργουορντ με καλό σουτ στο ρόστερ τους, ώστε να συμπληρωθεί "τριάδα" με τους Ματ Λοτζέσκι και Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο "εκλεκτός" ήταν όπως είπαμε ο Στράτος Περπέρογλου, αλλά πλέον βλέπουν άλλες λύσεις στο "3".


Στο "4" ποσοτικά είναι εντάξει η ομάδα, αφού υπάρχουν οι Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης και Μιχάλης Τσαϊρέλης και παρόλο που πριν λίγες όλα έδειχναν πως με αυτή την "τριάδα" θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός, στο λιμάνι βλέπουν "ξένο" 4άρι... Εφόσον αποκτηθεί αυτό που θέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λοιπόν, τότε ο Αγραβάνης θα ανέβει στο "5"   και ο Βασίλης Καββαδάς θα παραχωρηθεί δανεικός (κατά πάσα πιθανότητα στον Άρη που τον θέλει). 

Η χρονιά είναι μεγάλη, τα παιχνίδια πάρα πολλά και επικράτησε η άποψη πως το σωστό είναι να υπάρχουν τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Όχι μόνο για λόγους ξεκούρασης, αλλά και γιατί οι τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια δεν λένε να αφήσουν τον Ολυμπιακό στην ησυχία του... Ας ελπίσουμε αυτό ν'αλλάξει φέτος και η ομάδα να μην έχει τόσες ατυχίες... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ