2015-07-23 16:10:07
Φωτογραφία για Εντυπωσιακό τρέιλερ για τη νέα τανία του James Bond
Εντυπωσιακό είναι το πρώτο τρέιλερ της καινούργιας ταινίας του James Bond. Στο γνωστό κλίμα των ταινιών με ήρωα το μυστικό πράκτορα της βρετανικής κυβέρνησης, το τρέιλερ περιλαμβάνει σκηνές καταδίωξης, σκηνές με όμορφες γυναίκες και καταδιώξεις με πολυτελή αυτοκίνητα.

spectre1Η υπόθεση της ταινίας αφορά ένα αποκρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του πράκτορα Bond, που θα τον στείλει στα χνάρια της εξιχνίασης μιας μοχθηρής επιχείρησης. Ενώ ο «Μ» πολεμά με τις πολιτικές υπερδυνάμεις, ώστε να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο James Bond ξεδιπλώνει τα στρώματα της απάτης, για να ανακαλύψει τη φρικτή αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Φάντασμα (Spectre).

Το «Spectre» είναι η πρώτη ταινία του πράκτορα 007 μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του 2012, «Skyfall».

Η παραγωγή της ταινίας αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα κατά τα γυρίσματα, όταν ο Daniel Craig τραυματίστηκε στο γόνατο, αλλά φαίνεται πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 26 Οκτωβρίου.

Στο πλευρό του James Bond λάμπει η Monica Bellucci, η οποία πρόσφατα δήλωσε πως δεν της αρέσει όταν αναφέρονται σε εκείνη ως «το μεγαλύτερο κορίτσι του Bond», αλλά προτιμά τον όρο «κυρία Bond».

Πηγή: opinionpost
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ