2015-07-28 22:02:11
Φωτογραφία για ΕΚΛΕΙΣΑΝ... ΑΜΠΝΤΟΥΝ!
Τη... βόμβα με τον Τζαμέλ Αμπντούν έριξε η Βέροια και ο Αλγερινός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Ολλανδία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Παίκτης της Βέροιας θα πρέπει να θεωρείται ο Τζαμέλ Αμπντούν. Η ομάδα της Ημαθίας είχε προσεγγίσει τον Αμπντούν εδώ και μία εβδομάδα, με τα δημοσιεύματα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να τον θέλουν να... λέει «όχι» επειδή αναζητούσε μια πιο δελεαστική πρόταση, αν και ήταν θετικός στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτή φαίνεται πως ήρθε από τη Βέροια, που ικανοποίησε τον παίκτη, με αποτέλεσμα να πει το «ναι», για να πραγματοποιήσει, τελικά, τη μεταγραφική... βόμβα του καλοκαιριού.

Μάλιστα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναχώρησε απευθείας για την Ολλανδία, όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και η άφιξή του στη χώρα της τουλίπας αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης (28/7). Εκεί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να έχει μία πρώτη γνωριμία με το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ