2015-08-01 10:00:10
Φωτογραφία για Τάμπλετ η πρώτη λέξη για 1 στα 10 μωρά!
Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία Πως αλλιώς να δικαιολογήσει κάποιος ότι σύμφωνα σε βρετανική δημοσκόπηση που συμμετείχαν γονείς, περισσότεροι από ένας στους οχτώ υποστήριξε ότι η πρώτη λέξη που είπε το παιδί τους δεν ήταν ούτε "μαμά" ούτε "μπαμπά", αλλά "τάμπλετ"!

Το 12% των γονέων, εξάλλου, παραδέχτηκαν ότι αφήνουν τα νήπια, ηλικίας κάτω των 2 ετών, να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια στα τάμπλετ τους, ενώ οι οκτώ στους δέκα γονείς είπαν ότι το παιδί τους το χάλασε τουλάχιστον μία φορά - συνήθως λόγω πτώσης ή εμέτου πάνω του.

Ο πιο επικίνδυνος χώρος για καταστροφή των ψηφιακών συσκευών είπαν ότι είναι το αυτοκίνητο, κατά την έξοδο από το οποίο συμβαίνει το 45% των πτώσεων.

Και οι ίδιοι οι γονείς πάντως είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα, καθώς ο ένας τους τέσσερις παραδέχτηκε πως έχει σπάσει τουλάχιστον μία φορά την οθόνη του τάμπλετ.

Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη στις αρχές Ιουλίου 2014 σε 3.614 ενήλικες Βρετανούς, έδειξε ακόμα πως τέσσερις στους 10 γονείς αφήνουν τα παιδιά σχολικής ηλικίας να παίζουν τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ το 7% τα αφήνουν τα παίζουν επί τρεις και τέσσερις ώρες την ημέρα.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής εταιρείας προστατευτικών για κινητά και κομπιούτερ Tech21. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ