2015-08-01 10:47:05
Φωτογραφία για Η Samsung κοντράρει την Apple και στην… τιμή – Στα 800 ευρώ το Galaxy S6 Edge Plus!
Όλα τα βλέμματα των φίλων της κινητής τηλεφωνίας είναι αυτή τη στιγμή στραμμένα στο Samsung Unpacked event, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

Όπως διαβάζουμε στο digitallife.gr, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τα Galaxy Note 5 και μία εναλλακτική version του Galaxy S6 Edge, η οποία θα ονομάζεται Galaxy S6 Edge Plus. Το ανανεωμένο S6 Edge Plus θα διαθέτει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με τo Note 5, προσφέροντας οθόνη 5.7 ιντσών, χωρίς όμως να περιλαμβάνει την γνωστή γραφίδα του πιο «business» μοντέλου της Samsung.

Αν και γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S6 Edge Plus, μέχρι πρότινος δεν είχε δημοσιευτεί τίποτα αναφορικά με την τιμή του νέου μοντέλου. Τη δύσκολη δουλειά ανέλαβαν οι insiders του έγκριτου Sam Mobile, οι οποίοι αναφέρουν ότι η τιμή του Galaxy S6 Edge Plus θα αγγίζει τα 800 ευρώ για το μοντέλο των 32GB.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την ίδια τη Samsung, η έλευση του αναβαθμισμένου S6 Edge στην αγορά πρόκειται να συμπαρασύρει προς τα κάτω τις τιμές των παλαιότερων S6 και S6 Edge με παράγοντες της αγοράς να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η μείωση στην τιμή του απλού S6 Edge ενδέχεται να αγγίξει ακόμη και τα 100 ευρώ.

Το S6 Edge Plus αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά στις 21 Αυγούστου και σίγουρα πρόκειται για ένα high-end smartphone που θα απευθύνεται στους χρήστες που έχουν… γεμάτο πορτοφόλι!
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ