2015-08-04 11:47:21
Φωτογραφία για Τι αποκάλυψε ο Π. Κουρουμπλής για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που κάνουν επίσχεση υπηρεσιών
Από Νίνα Κομνηνού - ygeia360.gr

Σε επίσχεση υπηρεσιών προχωρούν από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, διεκδικώντας την καταβολή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ και τη σύναψη νέας σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει ζητήσει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, κάτι όμως που διαψεύδει ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Π. Κουρουμπλής μιλώντας τη Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα984» ανέφερε συγκεκριμένα ότι:

« Όποιος φορέας, που εμπλέκεται στο χώρο της υγείας, μας ζητήσει ραντεβού, ενώ παλαιότερα περνούσαν μήνες για να τους δουν οι υπουργοί, εμείς τους βλέπουμε μέσα σε δύο - τρεις ημέρες από το αίτημα. Ουδέποτε ο συγκεκριμένος φορέας μας ζήτησε ραντεβού. Ούτε από εμένα, ούτε από τον αναπληρωτή υπουργό, ούτε από τους αρμόδιους γενικούς γραμματείς, ούτε καν από τον ΕΟΠΥΥ
. Τώρα πώς θυμήθηκαν να γίνει μια τέτοια κινητοποίηση και μάλιστα αρχές Αυγούστου είναι ένα θέμα... Ζήτησα από τον αναπληρωτή υπουργό να τους καλέσει και να συζητήσουμε τα θέματα που έχουν και να δούμε τι συμβαίνει και τι μπορεί να κάνει η πολιτεία. Σε ό,τι αφορά στις πληρωμές του Μαρτίου νομίζω ότι θα βρεθεί λύση μέσα στον Αύγουστο. Σε ό,τι αφορά σε αυτά που ζητούν εδώ και τέσσερα - πέντε χρόνια -έστω κι αν τα θυμήθηκαν πολύ αργά-, είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί... Όσον αφορά στα εργαστηριακά, η σημερινή ηγεσία προχωρά σε μια νέα σύμβαση, διότι αυτά τα πάρτι που γίνονταν στο χώρο αυτό πρέπει να σταματήσουν... »

MEDISPIN: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ