2015-08-12 15:53:11
Φωτογραφία για Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος μετά από τροχαίο στη Λεμεσό
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 30χρονος, το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούστηκε χθες βράδυ με αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος στην παραλιακή λεωφόρο Αμαθούντος, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος στη λεωφόρο Αμαθούντος, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε στην κεντρική διαχωριστική νησίδα και αφού εκτινάχθηκε εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος από τη Λεμεσό.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 30χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση και αιμορραγία εγκεφάλου, θλάση σπλήνας και πολλαπλά κατάγματα.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο 30χρονος μεταφέρθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

 Πηγή: ΚΥΠΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ