2015-08-13 05:28:58
Φωτογραφία για Τα εύσημα αστυνομικών της ΥΜΕΤ από την ΚΩ στην Υποστράτηγο  Ζ. Τσιριγώτη
Αστυνομικοί της ΥΜΕΤ: "Μήπως πρέπει ν' αρχίσουμε να έχουμε γυναίκες επικεφαλής..."

Τα εύσημα στην υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, επικεφαλής του κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, αποδίδουν οι αστυνομικοί της ΥΜΕΤ που εκτελούν καθήκοντα διατήρησης της τάξης στην Κώ. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, ώστε μιλώντας στο bloko.gr ν΄αναρωτιούνται αν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ν' αποκτήσουν επικεφαλής σε γενικό διοικητικό επίπεδο, γυναίκες.

Τί είχε συμβεί; Στη διάρκεια της έντασης, στην οποία

έπεσε κι ένα δακρυγόνο κι ενώ γινόταν οι εκατέρωθεν απωθήσεις, δημοσιογράφος ρώτησε εάν αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος και αν υπήρχε περιθώριο για κάτι διαφορετικό. Η υποστράτηγος της είπε ότι σε τέτοιες στιγμές, θα "πρέπει να είμαστε όλοι διαλλακτικοί, καθώς η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και τεταμένη και αυτό που προέχει, είναι ν' αρχίσει να γίνεται συνεργάσιμο το πλήθος", όπερ κι εγένετο μετά την παρέλευση μικρού διαστήματος χρόνου.


Στη συνέχεια μιλώντας προς τους αστυνομικούς των διμοιριών, τους ευχαρίστησε για την συνδρομή και την παρουσία τους, λέγοντας τους ότι "χωρίς εσάς, δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Σ' εσάς στηριζόμαστε καθώς μπορείτε να δώσετε λύσεις".

Την ίδια ώρα, η κεντρική διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ζητούσε επιτακτικά ενημέρωση για το λόγο που έπεσε το χημικό, αν ήταν τόσο απαραίτητη η χρήση και άλλα σχετικά ΠΗΓΗ: http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/astynomikoi-ths-ymet-mhpws-prepei-n-arxisoyme-na-exoyme-gynaikes-epikefalhs.html
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ