2015-08-15 19:36:06
Φωτογραφία για Demy: Απαντάει για πρώτη φορά αν είναι σε σχέση με τον Ντένη Μακρή
Η Demy είναι ένα κορίτσι της showbiz που ενώ σημειώνει τεράστια επιτυχία διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Δε μιλάει για τα προσωπικά της ούτε προβάλλει την προσωπική της ζωή, θέλει όπως λέει ο κόσμος να ασχολείται μόνο με τα επαγγελματικά της.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον Ντένη Μακρή, ηθοποιό από το «Ταμάμ» και αδερφό του Άρη από τους Boys & Noise. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ και έτοιμη να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Για τα εν λόγω σενάρια απαντάει: «Με τον Άρη και τον Ντένη είμαστε φίλοι. Είμαι μόνη μου και δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό», ενώ στην συνέχεια δηλώνει πως δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζει αναληθή δημοσιεύματα για την ίδια:  «Έχουν γράψει “δράκους”, ειδικά για μια υποτιθέμενη σχέση που δεν υπήρξε ποτέ. Επίσης, έγραψαν πως έχω κάνει την ντίβα σε συνεργασίες μου, κάτι εντελώς ανυπόστατο. Στη δουλειά μου είμαι σιχαμερά υπομονετική. Ακόμα και να με προσβάλει κάποιος, θα το καταπιώ, γιατί δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Μπορεί να μισώ κάποιον, αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να τον δω να συγχύζεται».

Στην συνέχεια η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε και την σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύντροφο της Άκη Πετρετζίκη: «Με τον Άκη έχουμε καλή σχέση. Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει φιλία, αλλά παρακολουθώ τη δουλειά του και χαίρομαι για την εξέλιξή του». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ