2015-08-20 12:51:58
Φωτογραφία για Ηλεία: Αναζητείται άγνωστος οδηγός που έπαιζε συγκρουόμενα στο κέντρο του Πύργου
Αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων ξέσπασαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν διαπίστωσαν πως τα αυτοκίνητά τους υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, καθώς ο οδηγός ενός βαν έπεσε επάνω τους για άγνωστους λόγους, . Και δεν αναφερόμαστε σε μια απλή σύγκρουση, αλλά σε μια τρελή διαδρομή στην οδό Τάκη Πετροπούλου στο κέντρο του Πύργου, όπου ο συγκεκριμένος οδηγός προσέκρουσε σε περισσότερα από δέκα σταθμευμένα οχήματα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στη μια το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του λευκού βαν από χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της Αστυνομίας, ξεκίνησε μια πορεία τρόμου. Ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Κοκκίνου και Τ. Πετροπούλου έως την οδό Κανδυλιέρη χτυπώντας διαδοχικά αρκετά αυτοκίνητα, κάνοντας ζικ – ζακ και πετυχαίνοντας οχήματα τόσο στην δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Κάποιοι οδηγοί έτυχε να δουν τον οδηγό σε αυτή την τρελή πορεία του λευκού βαν και να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας που αργότερα παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου. Κάποιοι άλλοι πήγαν αρκετή ώρα αργότερα να πάρουν το αυτοκίνητό τους και τους περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη του τρακαρισμένου και εγκαταλελειμμένου οχήματός τους.


Η Τροχαία Πύργου κινητοποιήθηκε και ξεκίνησε αναζητήσεις σε όλη την πόλη χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι υπηρεσίες στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας για να αναζητήσουν τον οδηγό που άγνωστο γιατί προκάλεσε τόσες φθορές και έφυγε χωρίς να σταματήσει σε κανένα από τα αυτοκίνητα που χτύπησε.

Άλλα οχήματα υπέστησαν μικρές γρατζουνιές και άλλα κάποια εξ αυτών ολοκαίνουργια εκτεταμένες φθορές μεγάλης αξίας. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων επικοινώνησαν τόσο με την Τροχαία όσο και με τον ασφαλιστή τους και αναμένουν την αποζημίωσή τους για τις ζημιές που υπέστησαν τα αυτοκίνητά τους.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ