2015-08-20 23:33:15
Φωτογραφία για Τελετή παράδοσης και παραλαβής διοίκησης στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη (pics,vid)
Τελετή παράδοσης και παραλαβής της διοίκησης του 11ου Συντάγματος Πεζικού «Στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Αυγούστου στην Τρίπολη.

Ο αποχωρήσας  διοικητής, αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Αργυρόπουλος, παρέδωσε σε μία λιτή εκδήλωση στον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Σταύρο Φωτεινάκη τη διοίκηση της μονάδας.

Μετά την τελετή παράδοσης- παραλαβής ακολούθησε παρέλαση στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου και δεξίωση προς τιμήν των παρευρισκομένων στο Διοικητήριο.

Ο απερχόμενος διοικητής αντισυνταγματάρχης Πεζικού Γ.Αργυρόπουλος κατά την τελετή ανέφερε ότι παραδίδοντας τη διοίκηση θα διατηρεί με υπερηφάνεια την ανάμνηση της περιόδου που υπήρξε διοικητής του.

Ο νέος διοικητής Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Σταύρος Φωτεινάκης τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη η νέα θέση του και δήλωσε ότι θα τηρήσει πιστά τους στρατιωτικούς νόμους και τους κανονισμούς και θα απαιτήσει την τήρηση τους από όλους χωρίς καμίαν εξαίρεση.

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.arcadiaportal.gr/news/teleti-paradosis-kai-paralavis-dioikisis-sto-11o-syntagma-pezikoy-stin-tripoli-picsvid
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ