2015-08-21 17:50:48
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ VD
Λαπαβίτσας: Θα δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε «όχι»

Κλιμακώνεται η κόντρα μεταξύ Μαξίμου και Παναγιώτη Λαφαζάνη. Μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της «Λαϊκής Ενότητας», και τη συνέντευξη Τύπου του ηγέτη του νέου κόμματος, κυβερνητικές πηγές τον κατήγγειλαν για διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι οπαδοί της δραχμής, αφού διέσπασαν την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκαν κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς, έκαναν πράξη την από εδώ και καιρό απόφαση τους να διασπάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές. «Θα κριθούν από τον ελληνικό λαό» προσθέτουν.

Λαπαβίτσας: Θα δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε «όχι»

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε ''όχι''. Πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να δώσουμε έκφραση στην λαϊκή θέληση», δήλωσε ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσας. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κ. Λαπαβίτσας τόνισε ότι νέος πολιτικός φορέας «θα συνεχίσει στην αντιμνημονιακή πορεία που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έγινε μέχρι να γίνει και αυτός μνημονιακός». «Θα συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή πολιτική» προσέθεσε.


«Έχουμε συνολική πρόταση για την ελληνική κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό δεν φοβόμαστε να θέσουμε και το θέμα του εθνικού νομίσματος, το οποίο δεν είναι ταμπού. Εμάς δεν μας τρομάζει, άλλοι το φοβούνται. Ο καιρός που αποφεύγονταν ορισμένα ζητήματα, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλο διάστημα, τελείωσε» συνέχισε.

Ερωτηθείς για τον εκλογικό στόχο της «Λαϊκής Ενότητας», ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ότι «είναι νωρίς» για να τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι και προσέθεσε ότι: «Αυτή η προσπάθεια είναι δύσκολη και επίπονη, με κόστος για όλους μας. Αλλά εκείνο που προσλαμβάνουμε είναι η πολύ μεγάλη στήριξη του κόσμου, που αισθάνεται προδομένος, που νιώθει δυστυχία προς την πολιτική συνολικά. Εμείς θα βγούμε να πούμε όχι, αυτή η αριστερά που πρεσβεύουμε είναι φερέγγυα».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών της «Λαϊκής Ενότητας» με άλλες πολιτικές δυνάμεις, ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε: «Εμείς φτιάχνουμε μέτωπο στο οποίο μπορεί να ακουμπήσει ο ελληνικός λαός».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ