2015-08-21 17:38:44
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν την Κωνσταντινούπολη; [video]
Με το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα στην Τουρκία να είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση έρχεται βίντεο κάλεσμα της IS προς τους Τούρκους πολίτες, που τους προτρέπει να επαναστατήσουν εναντίων του «άπιστου και προδότη» Ερντογάν, με την υπόσχεση της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης.

Στο βίντεο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει έναν οπλισμένο τζιχαντιστή να εξαπολύει επίθεση, στην τούρκική γλώσσα, προς το πρόσωπο του Ερντογάν παρουσιάζοντάς τον ως τον άνθρωπο που «πούλησε τη χώρα στους σταυροφόρους και στους άθεους του Κουρδικού Κόμματος, ενώ επέτρεψε στις τουρκικές βάσεις να χρησιμοποιούνται από τις αμερικανικές δυνάμεις». Ταυτόχρονα σε μια προσπάθεια να φανατίσει τους Τούρκους πολίτες, κρατώντας το όπλο στα χέρια, τους καλεί να εναντιωθούν και να πάρουν την εξουσία από τα χέρια αυτών που τους μετέτρεψαν σε σκλάβους.

«Όλοι μαζί, και κάτω από τις εντολές Αbu Bakr Al Baghdadi (του αρχηγού του IS), ο οποίος κατάγεται κατευθείαν από το γένος του Προφήτη, ας κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη, την οποία ο προδότης Ερντογάν εργάζεται μέρα και νύχτα να παραδώσει στους σταυροφόρους» αναφέρει κατά τη διάρκεια του βίντεο ο οπλισμένος τζιχαντιστής.


Η φανατική επιρροή του Ισλαμικού Χαλιφάτου φαίνεται πως έχει ήδη δημιουργήσει τις βάσεις πάνω στις οποίες θα σταθεί αυτό το βίντεο, καθώς αριθμούν πλέον σε χιλιάδες οι φανατικοί οπαδοί του IS στο εσωτερικό της Τουρκίας. Με βάση τα επίσημα στοιχεία της Τουρκίας, αναφέρεται πως ο αριθμός των Τούρκων πολιτών που μάχονται κάτω από τη σημαία των τζιχαντιστών είναι περίπου 700, γεγονός που έρχονται να καταρρίψουν οι δυτικοί διπλωμάτες που κάνουν λόγο για αριθμό τουλάχιστον 10 φορές μεγαλύτερο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ