2012-05-07 17:07:34
Φωτογραφία για «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕΕΕ...»
Όταν έλεγα ότι πολύ τραβάει το κοροϊδιλίκι στην ερωτική (!) πόλη, με κοιτούσανε με μισό μάτι οι «κουμανταδόροι» της κακομοίρας της Θεσσαλονίκης που έφτασε στο σημείο να την τραβάνε σα λάστιχο οι Παπαγεωργοπουλομπουτάρηδες, οι Βενιζολομαγκριώτιδες και τα’ άλλα τα παιδιά που έτσι και τους τσουβαλιάσεις τα μυαλά, μισό κιλό δε βγάζεις!

Εγώ πάντως το έστειλα το μήνυμα και όπως δείχνουν τα πράγματα το μήνυμα βρήκε τους αποδέκτες του «Είμαστε καρντάσια και πάψαμε να είμαστε μαλάκες ρεεε...»

«Πλήρης είναι η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και στη Θεσσαλονίκη. Το άλλοτε κραταιό κόμμα πήρε μόλις το 10,44% των ψήφων στην Α' Θεσσαλονίκης και εκλέγει μόλις έναν βουλευτή (με καταμετρημένα τα 883 από τα 885 εκλογικά τμήματα). Δεδομένου ότι εκεί κατεβαίνει ο αρχηγός του κόμματος, Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος εκλέγεται χωρίς σταυρό, όλοι οι υποψήφιοι που διεκδίκησαν στο σταυρό των Θεσσαλονικιών μένουν εκτός! Για τη θέση του πρώτου επιλαχόντα –ή, καλύτερα, για την τιμή των όπλων...- μάχονται, κατά σειρά ψήφων, η Εύα Καϊλή, ο Γιάννης Μαγκριώτης και Χρύσα Αράπογλου. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η πρώτη προηγείται με τέσσερις ψήφους από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ περίπου 100 ψήφους πίσω ακολουθεί η άλλοτε υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Θεσσαλονίκης»

Next please… (‘Ολα με τη σειρά τους... ΝΔ το επόμενο θύμα)
HarryKlynn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ