2015-08-26 16:09:18
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα υπερόπλα του Πούτιν...
Το πόσο εξελιγμένο είναι το οπλοστάσιο των Ρώσων είναι γνωστό... Με το πρόγραμμα το οποίο εγκρίθηκε από το Κρεμλίνο όμως για εκσυγχρονισμό των στρατιωτικών εξοπλισμών όμως, οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για... άλλα κόλπα.

Δείτε μερικά όπλα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τη "ρώσικη αρκούδα".

Ηλεκτρονικός Πόλεμος:

Το νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου του Ρωσικού στρατού το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Αναμένεται να αποτελέσει "διακόπτης" για κάθε εξωτερική απειλή εμποδίζοντας τις επικοινωνίες και τα εχθρικά οπλικά συστήματα.

Λέιζερ:

Τα οπλικά συστήματα λέιζερ των Ρώσων είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτά των Αμερικανών, ωστόσο το πρόγραμμα παραμένει άκρως απόρρητο. Αν ισχύουν οι ισχυρισμοί, τότε κανένα εχθρικό όπλο δεν είναι ασφαλές απέναντί τους.

Νέο αεροπλανοφόρο:

Το νέο αεροπλανοφόρο θα είναι παρόμοιου μεγέθους με τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα κλάσης Nimitz, θα έχει 4 διαδρόμους προσγείωσης και θα μπορεί να μεταφέρει 80 με 90 αεροπλάνα.


Μαχητικό αεροσκάφος: Το PAK-DA θα χρησιμοποιεί τα συστήματα stealth ενώ θα μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 30 τόνων. Το νέο αεροπλάνο θα έχει παρόμοια τεχνολογία με το νέο μαχητικό πολεμικό της ρωσικής αεροπορίας, Sukhoi T-50.

Πυραυλικά συστήματα:

Οι S-500 αποτελούν εξέλιξη των S-300 και S-400. Με αυτό το όπλο οι Ρώσοι θα μπορούν με βαλλιστικούς πυραύλους να επιτίθενται ακόμα και σε δορυφόρους που κινούνται σε χαμηλές τροχιές.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ