2015-08-26 19:31:04
Φωτογραφία για Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Final-6 ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ντουμπρόβνικ η κλήρωση των ομίλων του LEN Champions League για το πόλο ανδρών.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ντουμπρόβνικ η κλήρωση των ομίλων του LEN Champions League για το πόλο ανδρών. Σήμερα έγιναν γνωστές οι τέσσερις από τις έξι ομάδες κάθε ομίλου μιας και οι υπόλοιπες δυο θα προκύψουν από τους τρείς προκριματικούς γύρους που θα διεξαχθούν έως και τα μέσα Οκτώβρη.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με την Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), την διοργανώτρια Έγκερ (Ουγγαρία) η οποία θα προκριθεί στο Final6 ανεξάρτητα της θέσης που θα καταλάβει, την Σπαντάου (Γερμανία) και τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον πρώτο και τον τέταρτο όμιλο του τρίτου προκριματικού γύρου που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 17 Οκτωβρίου.

Στον δεύτερο όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Προ Ρέκο (Ιταλία), Παρτιζάν (Σερβία), Γιούγκ (Κροατία), Γαλατάσαράι (Τουρκία) και οι πρώτες ομάδες του δευτέρου και τρίτου ομίλου του τρίτου προκριματικού γύρου.


Ο Θρύλος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του εκτός έδρας με την Έγκερ, ενώ και την δεύτερη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Σπαντάου. Πρώτος αγώνας εντός έδρας με τον πρώτο του πρώτου ομίλου των προκριματικών, στην συνέχεια για την τέταρτη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα και για την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα αγωνιστεί εντός έδρας με την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον τέταρτο όμιλο του τρίτου προκριματικού γύρου. Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες θα γίνουν γνωστές μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών γύρων.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) μετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης τα εξής :

«Κατ’ αρχήν δεν έχουμε πλήρη εικόνα του ομίλου μιας και περιμένουμε ακόμα δυο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά. Το σίγουρο είναι ότι ο όμιλος μας έχει ένα βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο σε σχέση με τον άλλο διότι και φέτος θα παίξουμε με την διοργανώτρια ομάδα που θα προκριθεί ανεξαρτήτου θέσης που θα καταλάβει στον όμιλο άρα αυτό μας κάνει να κυνηγάμε δυο και όχι τρεις θέσεις πρόκρισης. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους μιας και το παραμικρό θα μπορέσει να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Εμείς έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και έχουμε υψηλούς στόχους. Αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα θα πρέπει να κοιτάμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά με σκοπό να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή μας στο Final-6»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ