2015-08-26 19:24:26
Φωτογραφία για ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ στην Ευρώπη: Έρχεται θρησκευτικός πόλεμος;
Τρόμο και φόβο προκαλεί στην Μεγάλη Βρετανία, το γεγονός πως ο αριθμός γεννήσεων παιδιών από γονείς μετανάστες ,αναμένεται να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια.

Αυτή η διαπίστωση έγινε από το "Παρατηρητήριο Μετανάστευσης" έναν ανεξάρτητο οργανισμό που είναι υπό την εποπτεία του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Η έρευνα έγινε από ανεξάρτητους ερευνητές και θα δημοσιευθεί αύριο από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας.

Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν το πρόβλημα που υπάρχει στην Βρετανία από τους παράνομους μετανάστες και δημιουργούν έντονη ανησυχία σχετικά με το καθημερινό πρόβλημα με τους μετανάστες στο Kαλαί.

Η Ουγγαρία όπως αναφέρουν Ούγγροι αξιωματούχοι, δέχεται πλέον πάνω από 2.000 μετανάστες ημερησίως και εχει γίνει μετά την Ιταλία και την Ελλάδα πύλη εισόδου μεταναστών.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι περίπου 5.000 άτομα να είναι συγκεντρωμένα στο Καλαί της Γαλλίας για να περάσουν παράνομα στην Μεγάλη Βρετανία.


Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Γερμανία χαλάρωσε την μεταναστευτική της πολιτική για να ελαφρύνει τις υπόλοιπες χώρες από τον όγκο των μεταναστών.

Το πρόβλημα είναι πως η Ευρώπη θα δεχτεί εκατομμύρια μεταναστών, και ήδη υπάρχουν φόβοι πως αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του πληθυσμού ακόμη και σε μεγάλες χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία.

Με τον πληθυσμό πολλών Ευρωπαϊκών χωρών να ανησυχεί ίσως να μην είναι μακριά η μέρα που θα δούμε επεισόδια και ταραχές μεγάλης κλίμακας ή θρησκευτικούς πολέμους μέσα στην Ευρώπη.

Εάν συνεχιστεί να υπάρχει τόσο μεγάλη είσοδος μεταναστών στην Ευρώπη οι μεγάλες διαφορές μεταξύ των λαών της Ευρώπης θα οδηγήσουν σε κοινωνικές αντιδράσεις και εξεγέρσεις… και  η θρησκεία θα είναι σίγουρα στο επίκεντρο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ