2015-08-30 08:11:40
Φωτογραφία για Ηλεία: Πάγωσε η μεταφορά του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων σε νέο κτήριο
Εδώ και μήνες είναι έτοιμο το νέο δημαρχείο του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Κρέστενα, όμως η δημοτική αρχή δεν έχει αποφασίσει ακόμα τη μεταφορά στο νέο χώρο. Και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και τους φορείς της αυτοδιοίκησης, αυτό θα αργήσει και θα υλοποιηθεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου, που τόνισε πως «δεν είναι καιρός για λούσα». Συγκεκριμένα ο κ. Μπαλιούκος ανέφερε ότι «το δημαρχείο είναι έτοιμο και είναι απόφαση μιας ώρας για να μεταφερθούμε. Θεωρώ πως είναι υπερβολή αυτή τη στιγμή που ο δημότης μας, δεν έχει να φάει, εγώ να κοιτάω τα λούσα. Το κτίριο υπάρχει, αλλά έχουμε αναστείλει τη μεταφορά. Το άφησα πίσω όταν μπορούσα να αποδώσω στο δημότη κάτι καλό ως έργο, όπως τότε ήταν οι βιολογικοί καθαρισμοί.

Για να μεταφερθούμε θα δαπανήσουμε 100.000 ευρώ, για έπιπλα και άλλα στη μεταφορά. Με αυτά που έχουμε θα επιχειρήσουμε σε λίγο διάστημα τη μεταφορά. Δεν μας «καίει», δεν μας απασχολεί. Εγώ προσωπικά βολεύομαι εδώ που είμαστε και φαντάζομαι και υπάλληλοί μας το ίδιο. Όλοι από φτωχά σπίτια έχουμε έρθει.


Δεν μας λείπει το λούσο. Αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα που λείπουν από τα χωριά και την περιοχή μας. Θα θυσιάσουμε λίγο χρόνο ακόμα προκειμένου εκείνα τα χρήματα που έχουμε, να τα διαθέσουμε σε άλλα πράγματα που έχουμε ανάγκη, παρά να νοιώσουμε την ικανοποίηση ότι μπήκαμε σε ένα καλό κτίριο και εδώ καλό είναι».

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ