2015-08-30 20:35:21
Φωτογραφία για Μητρόπουλος: Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει με αυτά που μου κάνατε!
Στα άκρα έφτασε ο τηλεοπτικός διάλογος μεταξύ του Αλέξη Μητρόπουλου και των δημοσιογράφων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει ακόμα και με αυτοκτονία!

Ο Αλέξης Μητρόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο που παρουσιάστηκε από το κανάλι το ρεπορτάζ για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής και όταν η παρουσιάστρια του δελτίου του απηύθυνε πρόσκληση να παρευρεθεί το Σάββατο στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, προκειμένου να καταθέσει τα έγγραφα που ο ίδιος επιθυμεί, της απάντησε: “Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει. Με έχετε εκθέσει”.

Το θέμα έχει να κάνει με το αίτημα του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ο κ. Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί.

Αιτία του διαπληκτισμού ήταν η αναφορά εκ μέρους του δελτίου στην εκκρεμή δικαστική υπόθεση για φοροδιαφυγή, για την οποία όμως ο κύριος Μητρόπουλος ισχυρίζεται πως έχει τελεσιδικήσει και παραγραφεί
. Παρούσα στο δελτίο, εκτός από την παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου ήταν και η αρμόδια συντάκτης Σοφία Φασουλάκη, την οποία ο κύριος Μητρόπουλος εγκαλούσε πως δεν έχει στα χέρια της τα σωστά έγγραφα, αλλά διαφορετικά, με αποτέλεσμα να παραπλανεί τους τηλεθεατές, αλλά και... «τον κύριο Τσίπρα που σας ακούει», όπως είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κύριο Μητρόπουλο το έγγραφο που επικαλείται το MEGA είναι το ερώτημα της ΓΓΔΕ κ. Σαββαΐδου προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με τη δημοσιογράφο να επιμένει πώς πρόκειται για το πρακτικό της γνωμοδότησης του ΝΣΚ σύμφωνα με την οποία η υπόθεση του 1999, όταν ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής φέρεται να μη δήλωσε 1 εκατ. ευρώ ως δικηγορική αμοιβή, δεν έχει παραγραφεί.

Οι δύο δημοσιογράφοι κάλεσαν την επομένη στο στούντιο τον κύριο Μητρόπουλο, ώστε να προσκομίσει τα σωστά έγγραφα και να αποκατασταθεί η αλήθεια, κάτι που όμως εκείνος δεν ήθελε να αποδεχτεί, καθώς απαιτούσε αποκατάσταση της αλήθειας, κατά τον ίδιο, «εδώ και τώρα». «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει» είπε μάλιστα εξοργισμένος, αφήνοντας άφωνες τις συνομιλίτριές του που έσπευσαν να τον καθησυχάσουν.

Το βίντεο με το ρεπορτάζ του Mega
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ