2015-08-30 22:30:30
Φωτογραφία για «ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΟΡΟΝΑ ΚΑΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΝΑΝΙ!»
Ο Ερνάνι παραμένει... stand by για τον Ολυμπιακό με την Πόρτο να προσπαθεί ακόμα να βάλει στην τελική ευθεία την μεταγραφή του Κορόνα.

«Περιμένουμε να κλείσει ο Κορόνα και βλέπουμε...», ήταν η απάντηση - διαρροή των ιθυνόντων της Πόρτο στους Πορτογάλους δημοσιογράφους που ρωτούσαν επίμονα και την Κυριακή για τις περιπτώσεις των Κορόνα και Ερνάνι, που συνδέονται μεταξύ τους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Αυτήν την στιγμή όση σιγουριά και αισιοδοξία και εάν διαρρέεται από την Ιβηρική θα πρέπει να κλείσει και τυπικά ο Χεσούς Κορόνα από την Τβέντε για να πάρει το ελεύθερο να... φύγει ο Ερνάνι.

Και από την στιγμή που στην Πόρτο δεν επιβεβαιώνουν για το ταξίδι του Κορόνα στην Πορτογαλία για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει υπάρχει ακόμα αναμονή...

Το βέβαιο είναι πως η προσπάθεια των ερυθρόλευκων για τον παίκτη θα συνεχιστεί μέχρι τέλους και φυσικά ο Πορτογάλος εξτρέμ με καταβολές από το Πράσινο Ακρωτήρι συνεχίζει να έχει την μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και ότι σαφώς τα εμπόδια για τον Ολυμπιακό είναι τώρα πολύ λιγότερα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ