2015-08-30 22:16:07
Φωτογραφία για Οι διακοπές της Cindy Crawford με τα παιδιά της [photos]
Η 49χρονη Cindy Crawford -που είχε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του modelling- πραγματοποιεί τις διακοπές της αυτό το διάστημα με την οικογένειά της και μέσα από το Instagram παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της. Η οικογένεια μάλιστα, φωτογραφήθηκε σε υπέροχες πόζες για λογαριασμό μεγάλου περιοδικού και η περήφανη Cindy, ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Για ακόμη μία φορά εκεί που εστιάσαμε είναι στην κόρη της Kaia που όχι μόνο μοιάζει με την μητέρα της αλλά είναι ακόμη πιο όμορφη. Η νεαρή όπως είδατε, στην οικογενειακή φωτογραφία, έχει «δανειστεί» πολλά στοιχεία και από το στιλ της μητέρας της ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι το κορίτσι αν θελήσει, μπορεί άνετα να ακολουθήσει μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας. Το ίδιο ισχύει και για τον γιο της Presley που μοιάζει και αυτός πολύ στην μαμά του.

Να θυμίσουμε ότι η Cindy είναι παντρεμένη με τον 52χρονο επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Rande Gerber από το 1998, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 15χρονο Presley Walker και την 13χρονη Kaia Jordan.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ