2015-08-31 10:18:08
Φωτογραφία για Απατεώνας έχει βαλει στόχο Μοναστήρια και Εκκλησίες της Φθιώτιδος
Τηλεφωνεί στους ιερείς παριστάνοντας τον Δ/ντη Τράπεζας και χρησιμοποιώντας το όνομα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, προσπαθεί να τους πείσει να ρυθμίσουν τις καταθέσεις, για να γλυτώσουν το "κούρεμα" που έρχεται...

Τα κρούσματα είναι τόσα πολλά που η Μητρόπολη Φθιώτιδας αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να ενημερώσει τους ιερείς, τα εκκλησιαστικά συμβούλια και τους προϊσταμένους των μοναστηριών, ότι οποιοδήποτε χρηματικό ποσό μετακινηθεί σε άλλο λογαριασμό, θα βαρύνει πλέον τον ίδιο που έκανε τη μεταφορά και θα πρέπει αν επιστρέψει τα χρήματα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Άγνωστος απατεώνας, ο οποίος παριστάνει τον Διευθυντή της Εθνικής Τραπέζης Λαμίας τηλεφωνεί στα Μοναστήρια και του Ιερείς μας και τους προτείνει να επικοινωνήσουν μαζί του δια να ρυθμίσει τις καταθέσεις τους ενόψει του φημολογουμένου κουρέματος των καταθέσεων.

Ο εν λόγω κύριος παρουσιάζεται ως προστάτης των Εκκλησιαστικών προσώπων, των οποίων όπως λέγει θέλει να ασφαλίσει τις καταθέσεις.


Ενημερώνουμε όλους να απευθύνονται στα πλησιέστερα Αστυνομικά Τμήματα και να αποφεύγουν πάσα συνομιλία τηλεφωνική με το εν λόγω πρόσωπο, του οποίου μοναδική επιδίωξη είναι η εξαπάτηση των αφελών και η αρπαγή των χρημάτων τους.

Δυστυχώς επικαλείται και το όνομα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, ότι δηλαδή είναι ενήμερος για την κίνηση αυτή.

Μετά την ενημέρωση αυτή και τις κατά καιρούς επισημάνσεις του Μητροπολίτου μας για την δράση των απατεώνων όποιο χρηματικό ποσό αφαιρεθεί από το βιβλιάριο Ναού ή Μονής θα βαρύνει τον Ιερέα ή τον Προϊστάμενο της Μονής, ο οποίος θα επιστρέψει εξ ιδίων πόρων τα απολεσθέντα χρήματα.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ