2015-08-31 11:22:15
Φωτογραφία για Δύο άνθρωποι που συζούν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστούν
Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα μίλησε ο Μύρωνας Στρατής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γεύση που του άφησε η δημοσιοποίηση της παλαιότερης σχέσης του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Δύο άνθρωποι που τέσσερα χρόνια συζούν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστούν. Αυτό συνέβη, διότι έχω διαβάσει κάποια πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσο για το παράγοντα της δημοσιότητας στη ζωή του, ο Μύρωνας Στρατής συμπλήρωσε: «Με τον καιρό έχω αποκτήσει κάποια αναισθησία. Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει για κάποιον λόγο τα media πάρα πολύ. Με έχουν ρωτήσει διάφορα γύρω από αυτό τόσες πολλές φορές που τώρα πια είμαι τελείως cool. Αλλά, γενικά, δεν είναι και τόσο ωραίο να ασχολείται ο άλλος σε τέτοιον βαθμό με ένα γεγονός όπως αυτό», επισημαίνοντας: «Ειδικά στην περίπτωση μου, που δεν έχω παίζει ποτέ το παιχνίδι των celebrities ή των παπαράτσι. Ούτε η Μαίρη. Απλώς έτυχε να είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, θα μου πεις «πήγες να μπλέξεις με τηλεοπτικό πρόσωπο; Ε, δεν το ήξερα. Δεν είχα ιδέα».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ