2015-09-02 10:46:54
Φωτογραφία για Πάτρα: Απανωτές ληστείες και επιθέσεις τα τελευταία δύο 24ωρα - Βγήκαν όπλα, μαχαίρια, κλαδευτήρια και κατσαβίδια
Χθες νωρίς το μεσημέρι, σημειώθηκε ληστεία σε φαρμακείο στη Λεύκα.Δυο άνδρες με την απειλή όπλου εισέβαλαν στο φαρμακείο και άρπαξαν περίπου 400 ευρώ.

Οι δράστες φέρονται να διέφυγαν από το σημείο με Ι.Χ αυτοκίνητο μικρού κυβισμού που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης χθες στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, έξω από τράπεζα στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίας Σοφίας. Νεαροί πλησίασαν τον άνδρα και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασαν χρήματα.

Επίσης, χθες ένας νεαρός άρπαξε την τσάντα ηλικιωμένης στην πλατεία Γεωργίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στο πάνω μέρος της πλατείας, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής.

Στο μεταξύ την Δευτέρα 33χρονος φέρεται να επιτέθηκε με κατσαβίδι σε 25χρονο, λόγω προσωπικών διαφορών. Ο φερόμενος ως δράστης συνςλήφθη χθες από την Ασφάλεια Πατρών.

Τέλος συνελήφθη χθες νωρίς το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας Αιγίου - Ακράτας, ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή.


Ο 24χρονος φέρεται μαζί με τρεις ακόμα ομοεθνείς του που αναζητούνται να διαπληκτίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας με καταστηματάρχη και τον αδελφό του, στο κατάστημα του οποίου κατανάλωσαν αλκοόλ και δεν ήθελαν να πληρώσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία "στη συνέχεια, ενεργώντας από κοινού προκάλεσαν με γεωργικό μεταλλικό αντικείμενο τραυματισμό του 48χρονου, φθορές στο κατάστημα αξίας (2.000) ευρώ και αφού απείλησαν τους παθόντες τράπηκαν σε φυγή".

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ