2015-09-02 20:48:33
Φωτογραφία για Β. Μεϊμαράκης: Θα είμαι υποψήφιος στο Ηράκλειο - Σε εξέλιξη η ομιλία του
Υποψήφιος στο Ηράκλειο θα είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα κατά την έναρξη της ομιλίας του στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Την ανακοίνωση αυτή υποδέχθηκε ο κόσμος με χειροκροτήματα και συνθήματα.

Την ίδια ώρα ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι ήταν ο “χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών” ενώ παράλληλα υπογράμμισε και όλα τα ψέμματα που έχει ανά καιρούς πει.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε παράλληλα πως «εμείς φέραμε την εθνική συμφιλίωση και κρατήσαμε την χώρα στην ευρωζώνη» ενώ τόνισε πως «δεν χαρίζουμε σε κανέναν το χαρτί της Ευρώπης».

Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης από το Ηράκλειο ζήτησε εντολή από τον ελληνικό λαό «για μία κυβέρνηση με κεντρικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία για τα επόμενα 10 χρόνια».

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε και για την φορολογία των αγροτών τονίζοντας πως «οι φορολογικές επιβαρύνσεις στους αγρότες δεν γίνονται δεκτές όπως τις έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα το ξαναδούμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ισοδύναμα».


Ο ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης και τους λόγους που έχουν μπλοκάρει.

Ανέφερε τον ΒΟΑΚ αλλά και το αεροδρόμιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την περίοδο 1990-93 είχε συζητηθεί τότε το θέμα του αεροδρομίου Ηρακλείου και «σήμερα που είναι 2015 αυτό και πάλι συζητάμε». Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τον λαό της Κρήτης επειδή η ΝΔ δεν είχε τρέξει τα μεγάλα έργα.

«Εγώ σας ζητώ ένα μεγάλο δημόσιο συγνώμη γιατί δεν τρέξαμε τότε τα έργα και δεν κάναμε τις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι εφόσον στις 20 Σεπτεμβρίου εκλεγεί μία κυβέρνηση με κεντρικό κορμό την ΝΔ «θα ξεμπλοκάρουμε όλα τα μεγάλα έργα του νησιού».

Τι έγινε στον Άγιο Νικόλαο

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης βρέθηκε στο Λασίθι όπου μίλησε με τους τοπικούς φορείς του τόπου.

Ο κ. Μεϊμαράκης έφθασε λίγο μετά τις 11:00 στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα  των VIP και περίμενε τη δική του πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τη δική του προεκλογική εκστρατεία στη Δυτική Κρήτη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε μια σύντομη δήλωση:

“Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Είναι χαρά μου, επίσης, που συνοδεύομαι από όλους τους Κρήτες βουλευτές, από τους βουλευτές που έχουν δώσει μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ.”.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους Λ.Αυγενάκη, Γ.Πλακιωτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Γ.Κεφαλογιάννη αναχώρησε αμέσως με προορισμό το Λασίθι.

Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Νεάπολη. Η υποδοχή που δέχτηκε ο κ. Μεϊμαράκης ήταν θερμή καθώς τον περίμενε πλήθος κόσμου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και άκουσε τα προβλήματα τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ