2015-09-02 21:14:23
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση στις Φυλακές Σταυρακίου [photo]
Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης... πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στις Φυλακές Σταυρακίου, η θεατρική παράσταση "Ναπολεοντία", από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, που για ακόμη μία φορά ανέδειξε στην τοπική κοινωνία, τον έντονο κοινωνικό του χαρακτήρα. 

Η παράσταση εντυπωσίασε τους 130 κρατούμενους, που την καταχειροκρότησαν και αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα στη σκληρή καθημερινότητά τους, ενώ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τη σπουδαία δουλειά που επιτελείται στο τοπικό ΔΗΠΕΘΕ. Έντονα συγκινημένοι ήταν τόσο οι διεύθυνση των Φυλακών, οι εργαζόμενοι αλλά και οι συντελεστές της παράστασης, τους οποίους οφείλουμε να αναφέρουμε."Η τέχνη χρειάζεται πάντα σε μία φυλακή,γιατί εξημερώνει τα ήθη",ανέφερε η διευθὐτρια των φυλακών Ελένη Αγαπητού. Λίγα λόγια για την παράσταση:

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπακόλας, Σκηνικά-κοστούμια: Αγγελική - Βασιλική Σιδέρη, Μουσική: Δημήτρης Θεοχάρης, Χορογραφίες: Τάσος Κεχαγιάς, Φωτισμοί: Βαγγέλης Νέτης. Διανομή (με αλφαβητική σειρά): Πολυτίμη: Γιολάντα Καπέρδα, Ναπολεοντία: Μαρία Κατσουλίδη, Γιαννόπουλος: Βασίλης Σιάφης, Μαρούλα: Αθηνά Τσικνιά, Χαλδούπης: Γιώργος Φλώρος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ