2015-09-10 19:32:07
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ! (VIDEO & PHOTOS)
Δείτε τι δήλωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού στην κάμερα του Olympiacos TV.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου μίλησαν στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της «Transfers Media Day», που έλαβε χώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και συγκεκριμένα στο εστιατόριο V’ammos.

Οι Γιαννιώτας, Τζανδάρης, Γούτας, Καπίνο, Σεμπά, Ντα Κόστα, Πουλίδο, Πάρντο, Φινμπόγκασον, Ιντέγε, Ερνάνι, Καμπιάσο αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας, την προσαρμογή τους στους νταμπλούχους Ελλάδος, τον κόσμο, αλλά και τις φιλοδοξίες τους!

Διαβάστε και δείτε αναλυτικά όσα είπαν οι δώδεκα άσοι του Θρύλου στην κάμερα του Olympiacos TV:

Καμπιάσο:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τους φιλάθλους της ομάδας μας;

«Η αλήθεια είναι πως ήταν μία θετική και ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του κόσμου μας σε ένα εκτός έδρας για μας παιχνίδι, στο οποίο τους γνώρισα για πρώτη φορά αγωνιζόμενος. Παρόλο που ήμασταν στην Αθήνα, ήταν πολλοί οι φίλαθλοί μας και έκαναν αισθητή την παρουσία τους και ήμουν πολύ χαρούμενος που βρίσκονταν στο πλευρό μας».


Γιαννιώτας:

Θα θέλαμε να μας κάνεις ένα σχόλιο σχετικά με τις πωλήσεις των διαρκείας και το ρεκόρ που «έσπασε» από τον κόσμο της ομάδας μας.

«Είμαστε ευτυχισμένοι που ο κόσμος μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας είναι δίπλα μας. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και θα θέλαμε να μας στηρίζει, όπως μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι».

Γούτας:

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά αυτό το καλοκαίρι. Ποια η γνώμη σου για τις νέες προσθήκες και την δυναμική της ομάδας;

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα η οποία έχει πολλά παιχνίδια και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα. Η προσθήκη πολλών παικτών είναι κάτι το οποίο απαιτείται από τον Ολυμπιακό, διότι είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε πάρει έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να καταφέρει τους στόχους της, να διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να παραμείνει στην κορυφή».

Τζανδάρης:

Φαίνεται και προς τα έξω πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι μία οικογένεια. Πόσο πολύ βοηθάει το καλό κλίμα της ομάδας και στον αγωνιστικό τομέα;

«Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ομάδα, τρέχουμε όλοι για τον άλλον και παλεύουμε κάθε ματς. Και για τον προπονητή βέβαια δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και πιστεύω στο τέλος της χρονιάς να είμαστε νικητές!»

Ιντέγε:

Τι ήταν αυτό που σου έδωσε έξτρα κίνητρο για να έρθεις στον Ολυμπιακό;

«Θέλω να παίξω. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι αυτό το οποίο θέλω να κάνω. Να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός μου δίνει την δυνατότητα να το κάνω αυτό και όχι μόνο να χαίρομαι το ποδόσφαιρο, αλλά και να κατακτήσω τρόπαια και τίτλους, ο οποίος είναι ο μεγάλος στόχος ενός ποδοσφαιριστή η κατάκτηση τροπαίων και τίτλων».

Φινμπόγκανσον:

Τι μήνυμα μπορείς να στείλεις στον κόσμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν;

«Θα δώσουμε το 100% και θα παλέψουμε πολύ σκληρά για το πρωτάθλημα και όλες τις διοργανώσεις τις οποίες συμμετέχουμε».

Ερνάνι:

Υπήρχε κάποιος που μίλησες ή ζήτησες πληροφορίες πριν έρθεις στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό;

«Δεν μίλησα με κάποιον συγκεκριμένα, αλλά με το που έφτασα εδώ ρώτησα για τον Ολυμπιακό, για την χώρα, για την πόλη και τους ανθρώπους και γενικώς είδα και μόνος μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Καπίνο:

Η ομάδα έχει ένα καλό ξεκίνημα μέχρι στιγμής με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και χωρίς να δεχτεί γκολ. Πως μπορεί να συνεχίσει αυτό το καλό ξεκίνημα και στην συνέχεια;

«Πιστεύω είναι στο χέρι μας. Δείξαμε πως είμαστε καλά, πως δουλέψαμε αρκετά καλά στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε να συνεχίσουμε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα με επιτυχίες και να μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

Πάρντο:

Πως είναι το πρώτο σου διάστημα στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος από την υποδοχή που είχα εδώ και από τους οπαδούς και από την ομάδα και τους ανθρώπους του συλλόγου. Γενικώς, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Πουλίδο:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τους πρώτους μήνες στον Ολυμπιακό;

«Είναι πραγματικά ένας μεγάλος σύλλογος, ο σημαντικότερος της Ελλάδας. Ο κόσμος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και επίσης είναι σύλλογος που πάντα διεκδικεί να κερδίζει τα πάντα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα μας κι αυτό βοηθάει να εξελιχθεί κάποιος ποδοσφαιρικά και να βελτιωθεί».

Σεμπά:

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για την επόμενη περίοδο;

«Αυτό που θέλω είναι να πάρω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Να κάνω μία καλή χρονιά με την ομάδα. Να δουλεύω κατά την διάρκεια της εβδομάδας για να παίζω καλά το Σαββατοκύριακο. Και ελπίζω να κάνω μία καλή χρονιά».

Ντα Κόστα:

Έχεις παίξει σε Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Τουρκία και σήμερα Ελλάδα. Πόσο διαφορετικό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τα άλλα;

«Οι εντυπώσεις μου από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό συνοψίζονται σε αυτό ακριβώς… Το τι είναι ο Ολυμπιακός! Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες που έχω αγωνιστεί και ίσως αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη που έχω παίξει, αν και έχω αγωνιστεί και σε αρκετές μεγάλες ομάδες μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Σε όλα τα επίπεδα, από την οργάνωση μέχρι την αίσθηση που υπάρχει μέσα στο γήπεδο, την ατμόσφαιρα, τους φιλάθλους, όλα είναι διαφορετικά και όλα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέροχα το οποίο με βοηθάει πραγματικά να νιώσω ότι έχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής και φυσικά και ως άνθρωπος, ερχόμενος εδώ, και να είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Δείτε το σχετικό video:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ