2015-09-13 23:57:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ... ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ!
Tην προπόνηση της Δευτέρας θα περιμένει ο Μάρκο Σίλβα για να δει αν θα μπορέσει τελικά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ανδρέα Μπουχαλάκη για τοναγώνα με την Μπάγερν Μονάχου. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του και υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάτι διαφορετικό από το... αγαπημένο του 4-2-3-1.

Με την Μπάγερν Μονάχου στην επίθεση λοιπόν είναι πιθανό ο Σίλβα να γυρίζει το σύστημα σε 4-5-1. 

Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να έχει κάτω από τα δοκάρια τον  Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και Μασουακού στο αριστερό, ενώ Ντα Κόστα και Σιόβας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. 

Αν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι έτοιμος θ'αγωνιστεί στο πλευρό του Καμπιάσο, με τον Ντομίνγκες μπροστά τους  σε δημιουργικό ρόλο. Περίπτωση Κασάμι δεν είναι και πολύ πιθανό να υπάρξει, αφού ο Ελβετός χαφ έμεινε εκτός αποστολής με τον Πλατανιά, ενώ έχει να παίξει αρκετό καιρό σε ματς του Ολυμπιακού. 


Ο Μανιάτης δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Μπουχαλάκης είναι ανοικτό το ενδεχόμενο... έκπληξης στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σίλβα. Είτε με τον Σαλίνο, είτε με μετατόπηση του Σιόβα... 

Από εκεί και πέρα, ο Σίλβα έχει στο μυαλό του τον Φορτούνη για την αριστερή πτέρυγα, χωρίς όμως να έχει "κλειδώσει" η συγκεκριμένη θέση... Σε αυτό το ενδεχόμενο δεξιά θα πάει ο Πάρντο και για την κορυφή της επίθεσης "παίζουν" με ίδιες πιθανότητες Ιντέγε και Φινμπόγκασον. 

Τις βασικές δοκιμές πάντως ο Σίλβα θα τις κάνει αύριο, οπότε θα έχουμε και πιο ξεκάθαρα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ