2015-09-26 08:52:09
Φωτογραφία για Ράιαν Ρέινολντς: Οργισμένος με τη συμπεριφορά παιδικού του φίλου
Ο Ράϊαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι έγιναν γονείς πριν εννιά μήνες...Το ζευγάρι δεν ήθελε να δώσει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της κόρης τους, Τζέιμς. Ωστόσο ένας παιδικός φίλος του ηθοποιού προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφίες της μικρής έναντι αδράς αμοιβής.

Ο Ράιαν μιλώντας στο GQ Οκτωβρίου, τόνισε:

«Ο άνθρωπος που πήγε να πουλήσει στον Τύπο φωτογραφίες της κόρης μου είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζω εδώ και 25 χρόνια. Ένιωσα σαν να πεθαίνω όταν το έμαθα. Είναι από αυτές τις άσχημες καταστάσεις που σε κάνουν να λυγίσεις. Πέρασα πολλές άσχημες εβδομάδες, που ήταν σαν... θάνατος. Ήταν από αυτά τα άσχημα πράγματα που σε συγκλονίζουν όταν τα μαθαίνεις».

Όταν ρωτήθηκε γιατί μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο ο φίλος του, ο 38χρονος απάντησε:

«Απλά και μόνο για χρήματα. Πιστεύω ότι δεν πίστεψε ποτέ πως θα τον καταλάβω. Αλλά την πάτησε γιατί αυτές τις φωτογραφίες τις στέλνω μόνο σε ένα πολύ στενό κύκλο ανθρώπων. Πρόκειται για τους κοντινούς φίλους και συγγενείς μου, στους οποίους είχα στείλει μέχρι και φωτογραφία από τον τοκετό! Ανάμεσα τους ήταν κι εκείνος!».


Πως αντέδρασε μετά από αυτό; Σταμάτησε απλά να του μιλάει:

«Του είπα πως ποτέ δεν πρόκειται να του μιλήσω ξανά ή να τον ξαναδώ στη ζωή μου».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την πατρότητα;

«Δεν έχω πρόβλημα να ξυπνάω μέχρι και πέντε φορές στη μέση της νύχτας για να αλλάξω πάνες. Όσο εξαντλημένος κι αν είμαι, έχω πάντα ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Δεν έχουμε νταντά ή κάτι τέτοιο. Είμαστε μόνο εγώ και η Μπλέικ, και το λατρεύω αυτό που συμβαίνει».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ