2012-05-08 16:00:09
Φωτογραφία για Η πιο παράξενη αποβολή
Ακόμα ψάχνει για ποιον λόγο ο Εμάνουελ Εμινέκε της Σπαρτάκ Μόσχας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την πρωταθλήτρια Ρωσίας Ζενίτ, για τα πλέι οφ τίτλου! Σε ματς στο οποίο είχαμε μια από τις πιο παράξενες αποβολές στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός άσος στο 84’ ισοφάρισε σε 2-2, και με το που ξεκίνησε να πανηγυρίζει, ξαφνικά άκουσε τη σφυρίχτρα του διαιτητή. Τότε, ο Εμινέκε γύρισε προς το μέρος του ρέφερι, και είδε τον διαιτητή να του δείχνει, προς μεγάλη έκπληξη την κόκκινη κάρτα!

Ο άσος της Σπαρτάκ Μόσχας έμεινε με το στόμα ανοιχτό και ζήτησε από τον διαιτητή να του πει τον λόγο της αποβολής του. Το ίδιο έκαναν και οι συμπαίκτες του. Στη Ρωσία έγραψαν πως ο ρέφερι θεώρησε προκλητικό τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο. Από την άλλη, μερίδα του Τύπου ανέφερε πως η αποβολή δόθηκε για προηγούμενη ενέργεια του Εμενίκε, αλλά αν συνέβη αυτό δεν θα έπρεπε να είχε χριστεί σκόρερ ο 24άχρονος στράικερ Ο Εμενίκε προσπάθησε να μάθει τον λόγο της αποβολής του και στον πάγκο της ομάδας του, αλλά μάλλον δεν… πείστηκε! Η ομάδα του κατάφερε πάντως και σκόραρε και τρίτο γκολ, στο 89’ και έτσι συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος…

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ