2012-05-08 16:07:18
Φωτογραφία για «Σπεκουλάρουν το ΣΥΡΙΖΑ»
«Είναι απίστευτη η διαστρέβλωση της συνέντευξή μου, στην οποία έβαλαν τίτλο «θα πάρουμε τις καταθέσεις για να κάνουμε ανάπτυξη» είπα ότι δεν θα δεσμεύσουμε τις καταθέσεις των πολιτών, δεν δεσμεύουμε και εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και πιστεύω ότι είναι μία συνειδητή διαστρέβλωση» είπε ο Δημήτρης Στρατούλης στο Κεντρικό Δελτίο του Real fm.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι «αυτές τις μέρες γίνεται σπέκουλα με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν να σεβαστούν την απόφαση του ελληνικού λαού».

«Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε...

να συμφωνήσουν οι δυνάμεις της Αριστεράς, εάν δεν τα καταφέρουμε δεν θα μπορούμε φυσικά να κυβερνήσουμε με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ γιατί θα είμαστε όμηροι σε κάθε νομοσχέδιο που θα καταθέτουμε. Εμείς δεν μιλάμε για επαναδιαπραγμάτευση μιλάμε για ακύρωση του μνημονίου» τόνισε ο κ. Στρατούλης.

«Εάν δεν επιτευχθεί η δημιουργία Αριστερής κυβέρνησης, τότε θα υπάρχει και Τρίτη εντολή και εκλογές θα προτείνουμε στις δυνάμεις της Αριστεράς κάθοδο σε κοινό ψηφοδέλτιο» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από enikos

Ο τίτλος του Πρώτου Θέματος  στη συνέντευξη του Δ. Στρατούλη
Greki-Gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ