2012-05-08 17:27:08
Φωτογραφία για Δ.ΓΟΝΤΙΚΑΣ: Όλοι μαζί την ύστατη προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό
Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να συμμετάσχει στην κίνηση που γίνεται για την σωτηρία του «τριφυλλιού» έκανε ο Δημήτρης Γόντικας. «Ο καθένας μας οφείλει στο βαθμό που του αναλογεί να κάνει την ύστατη προσπάθεια», το ξεκάθαρο μήνυμά του!

«Καμπανάκι» προς κάθε κατεύθυνση… χτύπησε ο Δημήτρης Γόντικας, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (08/05) Γενικής Συνέλευσης των «πράσινων». Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ, έκανε κάποιες δηλώσεις μέσω των οποίων φρόντισε να ζητήσει την συνδρομή του κόσμου στο εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και να ζητήσει από όλους να βοηθήσουν για το μέλλον του Παναθηναϊκού «Έγιναν κάποια σοβαρά βήματα, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι μιλάμε για μία προσπάθεια σωτηρίας αυτή την ώρα και τίποτα παραπάνω. Όχι για μεγαλόπνοα σχέδια. Υπάρχουν τρομερές δυσκολίες και σε επίπεδα νομικά, αδειοδοτήσεων, όσο και οικονομικά. Αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας μας, οφείλει στο βαθμό που του αναλογεί να κάνει την ύστατη προσπάθεια», δήλωσε αρχικά ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού».


Θα παραμείνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός;

«Δεν μπορώ να το προβλέψω, αλλά όπως μιλάμε σήμερα δεν είναι το ζητούμενο, αλλά να είμαστε βιώσιμοι και λειτουργικοί. Αναγκαστικά θα έρθει σε δεύτερη φάση το κατά πόσο θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Η αίσθηση σας από τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια;

«Θετική η εξέλιξη στο μυαλό των περισσότερων. Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνουν το μάξιμουμ που μπορούν και να συμμετέχουν σ' αυτή την προσπάθεια. Το σημαντικότερο είναι ότι επιτυγχάνεται μία ύφεση των εντάσεων που στο παρελθόν έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ το σύλλογο».

Τα επόμενα βήματα της διοίκησης;

«Είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να επιληφθούμε. Δεν χρειάζεται να τα απαριθμήσω. Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο που περνάει από το χέρι μας».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ