2012-05-08 17:25:37
Φωτογραφία για 'Όχι Παπαρήγα,  Nαι Κουβέλη στον Αλέξη Τσίπρα
Το πρώτο ξεκάθαρο «όχι» εισέπραξε ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα δεν θα πραγματοποιηθεί - καν - συνάντηση μεταξύ του Α. Τσίπρα και της Α. Παπαρήγα στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά από άρνηση της κ. Παπαρήγα Όπως έγινε γνωστό, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Παπαρήγα σχετικά με το ενδεχόμενο μιας συνάντησης. Η απάντηση της κ. Παπαρήγα ήταν αρνητική.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ μετά το τέλος των συναντήσεων θα εκδοθεί ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των επαφών.

Αντίθετα στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Φώτης Κουβέλης στην προσπάθεια για σχηματισμό κυβέρνησης της αριστεράς. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Είπα στον κ. Τσίπρα πως έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε κυβέρνηση της αριστεράς με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ». Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, «κάλεσα τον Αλέξη Τσίπρα να διαχειριστεί τη διερευνητική εντολή στο όνομα της κοινωνίας» και το καλό των πολιτών.

Επσήμανε ακόμη «να μην πορευτούμε με πολιτικές που καταδίκασαν οι πολίτες» και επανέλαβε την πάγια θέση της ΔΗΜΑΡ για κυβέρνηση με νομιμοποίηση που θα ενσωματώνει το σαφές μήνυμα των εκλογών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
10 μέρες εκπτώσεις... εκτάκτως!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
10 μέρες εκπτώσεις... εκτάκτως!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ