2015-10-05 00:44:05
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ!
Ο Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου στα στοιχεία εκείνα που έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε:

Για τον αγώνα: Μπήκαμε δυναμικά. Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Κάναμε καλό παιχνίδι και είχαμε τις τελικές για να σκοράρουμε, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και μέσα σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Για την καθυστέρηση στην προσέλευσή του για τη συνέντευξη Τύπου: Πρέπει να ρωτήσετε αυτούς που οργανώνουν την συνέντευξη Τύπου.

Για το εάν η νίκη του Ολυμπιακού δείχνει την διαφορά των δύο ομάδων: Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι για τα δύο γκολ και για το γεγονός ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να σκοράρουμε και περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, όπως το περιμέναμε και μας πίεσε. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των γκολ.

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα όταν παίζουν δύο μεγάλες ομάδες. Αυτή την ατμόσφαιρα περίμενα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένει πολλά από την έδρα του. Πάντως αυτό περίμενα, μία ατμόσφαιρα καταπληκτική για τον γηπεδούχο, που όμως είναι καλή και για τον φιλοξενούμενο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ