2012-05-08 19:45:46
Φωτογραφία για Απίστευτη καταγγελία της ΚΕΕΛΠΝΟ τους απειλούν τα κυκλώματα μαστρωπίας να σταματήσουν τους ελέγχους..Άλλες πέντε οροθετικές ιερόδουλες εντοπίστηκαν την Τρίτη στην Αθήνα....
 Στις 30 ανέρχονται οι εκδιδόμενες με λοίμωξη HIV..

Ανάρτηση Κων/νος ΖΆλλες πέντε οροθετικές ιερόδουλες εντοπίστηκαν την Τρίτη στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των σχετικών ελέγχων που διενεργεί το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Τις τελευταίες δύο εβδομάδες που γίνονται οι έλεγχοι έχουν βρεθεί 30 εκδιδόμενες γυναίκες που είναι φορείς του ιού HIV. 

Ο έλεγχος πάντως, σύμφωνα με πηγές του Κέντρου, γίνεται υπό δυσχερείς συνθήκες, δεδομένης της πίεσης και των απειλών που δέχονται από τα κυκλώματα της μαστροπείας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ εξέτασαν την Τρίτη 25 συνολικά εκδιδόμενα άτομα που είχαν προσαχθεί στο Κέντρο Αλλοδαπών (Πέτρου Ράλλη).

Τονίζεται δε στην ανακοίνωση ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κατ’ εφαρμογή της υγειονομικής διάταξης «Ρυθμίσεις που αφορούν τον περιορισμό της διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων» προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ